Kennedy-Plus-Mars

27-06-2013

Met meer dan 100 vooraanmeldingen en enthousiaste reacties op onder andere Facebook, Twitter en onderweg lijkt het er op dat er een grote groep wandelaars mee gaat doen. RWV heeft daarom een grote organisatie opgezet met bijzondere verzorging onderweg, om het feestelijk te maken.

Omdat RWV dit jaar 85 jaar bestaat wordt er een speciale Kennedymars gehouden waarbij men de mogelijkheid krijgt wat extra kilometers te lopen. Hierdoor kmt men dan op 85 km. In alle gevallen wordt voldaan aan de kriteria van de Kennedymars: 80 binnen 20 uur.

Komt u naar Poortugaal? Hieronder wat tips:

Uw reis naar Poortugaal

Indien u per OV reis, neem dan ruim de tijd.

Vanaf Rotterdam CS kan u metrolijn D nemen tot station Poortugaal (reistijd ongeveer 25 min).

Kijk bij het station even of u vervoer van de organisatie ziet staan (niet zeker).

Zo niet, dan bent u lopend ook vlot aan de start.

Vanaf metrostation Poortugaal is te het 1,5 km lopen naar de start.

Loop vanuit het metrostation naar de stoplichten van de Groene Kruisweg en steek deze over.

Ga na 160 meter linksaf de Albrandswaardseweg in. Na ca. 1100 meter bevindt zich aan de rechterzijde de ingang van sportpark Polder Albrandswaard

Voor uw routeplanner van de auto hier het adres van de start: PSV Poortugaal, Albrandswaardseweg 84a, 3172 XC Poortugaal.

De start is om exact 22:00 uur.

U wordt daarom verzocht ruim op tijd aanwezig te zijn. De kantine is vanaf 20:00 uur open.

Omdat u zich via internet inschreef kan u zich vrijdagavond bij ‘Voorinschrijvingen’ melden.

Hier ontvangt u uw startkaart, tassen-labels, routebeschrijving en rustenoverzicht.

Denk aan uw reflectievest (verplicht!) en een zaklamp.

Tassen

Bevestig de labels aan de tas die u meegeeft aan RWV om daarover te kunnen beschikken op de binnenrusten op 21, 43 en 66 km.

Neem in die tas geen waardevolle spullen mee. Wij zijn namelijk niet aansprakelijk voor schade of verlies van uw spullen.

Bedenk dat vrijwilligers uw tas diverse malen moeten tillen. Denk aan het gewicht!

Lever u tas in bij de vrachtwagen. Dat kan ongeveer een half uur voor de start.

Op de rusten zorgt u steeds zelf dat uw tas wordt verplaatst.

U zet hem op de aangegeven plek, zodat hij naar de volgende rust of de finish wordt gebracht.

Vergeet u dat, dan blijft de tas staan totdat de laatste lopers zijn geweest.

Rusten

We zijn bij de start/finish en op de rusten te gast bij andere sportverenigingen.
Wij gaan er van uit dat u zich als gast wilt gedragen.

Geen meegebracht eten of drinken nuttigen in de rusten hoort daarbij.

EHBO

Er is een ploeg verzorgers voor u onderweg. Voor hun hulp kan u op de rusten terecht.

Mocht u EHBO nodig hebben op een rust, en deze is (nog) niet aanwezig, laat dat dan weten aan de marsleiding.

Problemen onderweg

Indien u problemen heeft onderweg, bijvoorbeeld een ongeluk, fout lopen / verdwalen of u heeft hulp nodig, bel dan met de marsleiding.

Telefoonnummers om alvast in uw telefoon te zetten: 06-20429766 en 06-22216784.

Zij zullen zo vlot mogelijk wat voor u gaan regelen. Indien u uitvalt of stopt, laat dat dan in alle gevallen aan ons weten.

Wie en waar en waarom, maar ook graag hoe u naar huis bent gegaan.

80 of 85 km

Tot bijna 70 km na de start lopen de routes gelijk. U kan tot op de splitsing nadenken of u de paar extra kilometers doet.

Om de extra kilometers aangenaam te maken is daar wel een extra verzorging geplaatst.

Omdat de 85 wat korter is en de 80 km wat langer is het verschil niet eens echt 5 km.

Genoeg reden dus om de Kennedy PLUS te doen, toch.

85 jaar RWV

Wij organiseren deze wandeling om te vieren dat we 85 jaar bestaan.

We gaan ons best doen om er een feestelijke wandeling van te maken.

Daarbij hoort natuurlijk dat u het naar uw zin zal hebben en dat het u gaat lukken de 85 of 80 km goed te volbrengen.

Veel succes wensen we u met de laatste voorbereidingen en een goede reis naar Poortugaal.