Winterserie, tweede wandeling/wedstrijd

18-11-2012

De tweede wandeling van de RWV Winterserie 2012-2013 op 18 november 2012 was zoals we dat gewend zijn van deze wandeling. Het weer viel mee. Het was overwegend droog en in de middag zelfs zonnig. De temperatuur was niet echt winters. Kortom prima wandelweer.

Ook de 40 wedstrijddeelnemers hadden blijkbaar goede omstandigheden, want we hoorden van een aantal snelwandelaars dat zij persoonlijke records hadden gelopen. Blijkbaar waren de omstandigheden dus goed. 151 wandelaars schreven zich in om een keertje mee te doen. 28 wandelaars schreven voor de serie in. Er kwamen ook 87 wandelaars die op 4 november al hadden ingeschreven voor de hele serie. In het totaal gingen er dus 306 (snel)wandelaars van start. Wilt u de uitslag bekijken? <Die vindt u hier>. Of de tussenstand? <Die vindt u hier>. Wilt u de fotoreportagde bekijken? <Die vindt u hier>.
(Gijs den Ouden, 18-11-2012)