Uitslag Wandelweekend 2014

08-06-2014

Het RWV Wandelweekend op 7-8 juni 2014 in Schiedam was een bijzondere en mooi editie met veel hoogtepunten en prachtige sportieve prestaties.

Er stond een prachtig deelnemersveld aan de start van 54 deelnemers aan de 24 uur / 100EM, 43 aan de 50EM, 2 aan de 100km en 8 aan de 50km. Gelijk na de start van de 24uur was er een lastig moment toen een keerpunt door alle 54 deelnemers onjuist werd genomen. Iedereen had ruim 600 meter te veel gelopen. Dat moest natuurlijk snel worden gecorrigeerd, omdat anders afstanden en schema's niet meer zouden kloppen. Snel werd opgemeten wat men te veel had gelopen, en werd er een alternatief gezocht dat de afstand weer zou compenseren. Dat lukte gelukkig snel en na de tweede ronde was iedereen weer op de oorspronkelijke en bedoelde afstand. Gelukkig ging het bij de andere afstanden allemaal goed en kon men zich verder concentreren op de wedstrijd en alles wat daar mee te maken heeft. Zowel bij de tussentijden als bij de eindtijden zijn veel bijzondere prestaties. Later op deze website een meer gedetaileerd, ronde tijden, CC-nummers (9 nieuwe Continental Centurions), Kennedyvriend-nummers, Honderdmantijden (Jack Koolen en Rob Tersteeg werden Honderdman) en meer. Winnaar van de eerste Jaap Visser Trofee was Sandra Brown (in april 65 jaar geworden) en met haar reputatie ook de favoriet voor deze prijs.

U vindt de uitslag van alle afstanden <hier>.

Rondetijden van de 24uur/100EM vindt u <hier>.

Rondetijden van de 100km en 50km vindt u <hier>.

Rondetijden van de 50EM vindt u <hier>.

De totaalafstand van enkele deelnemers (startnummers 6, 7, 10, 15, 31, 38 en 44) is in deze uitslag is anders dan werd genoemd direct na afloop van de wedstrijd. Er was bij hen een ronde van 3966 meter teveel berekend. Hiervoor onze excuses.