Alie van der Meijden (94) overleden

29-05-2017

Van zijn familie ontvingen we het bericht dat RWV-er Alie van der Meijden uit Heukelum op 21 mei 2017 op 94-jarige leeftijd is overleden. Alie was 47 jaar lid van de RWV en hij was al geruime tijd de oudste RWV-er.

Hij was een enthousiast wandelaar. We kwamen hem tegen op vele Vierdaagsen en andere wandeltochten. Alie was al lange tijd niet meer actief als wandelaar, maar via de Wandelsportbode bleef hij wel bij de RWV betrokken.
We herinneren Alie als een bijzonder vriendelijke en charmante man. Hij wist altijd een prettige sfeer om zich heen te creëren en wandelaars liepen graag een stuk met hem op. Met zijn positieve instelling, zijn innemende lach en zijn enthousiaste verhalen voelden anderen zich direct bij hem op hun gemak.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en verdere familie en vrienden veel sterkte toe!

Het RWV-bestuur