Jubileum-omrekenwedstrijd

Op zondag 21 oktober zal de RWV haar jubileumjaar afsluiten met een omrekenwedstrijd. Niet alleen voor snelwandelaars, ook gewone wandelaars zijn welkom en kunnen naar keuze 1, 3 of 5 kilometer lopen op de atletiekbaan in Naaldwijk. Alle eindtijden worden gecorrigeerd voor leeftijd, sekse en gelopen afstand, waardoor er uiteindelijk één klassement opgesteld kan worden. Na afloop is er voor iedereen een hapje en een drankje.
Het zal hoe dan ook een reuze gezellige dag worden.
LET OP: gezien de inkopen moet er van te voren worden ingeschreven!

Zondag 21 oktober 2018

Kunststofbaan van Olympus ’70, Galgeweg 35, 2671 MR  Naaldwijk

In verband met parkeren en openbaar vervoer

zie
route naar de accomodatie

Aanvang

12.00 uur 1.000 meter vrijwilligers
12.20 uur 1.000, 3.000 en 5.000 meter overige deelnemers

Teams

Deelnemers kunnen een team samenstellen bestaande uit drie personen. Geef daarbij ook de naam van het team op. Deelnemers die nog niet in een team zitten worden door de organisatie ingedeeld.

Hans v/d Knaap, Schieweg 232c, 3038 BP Rotterdam.
Sluitingsdatum voorinschrijving is 7 oktober.

e-mail adres voor informatie / inschrijving

snelwandel@RotterdamseWandelsportVereniging.nl

Inschrijfgeld

€ 5,00 voor deelnemers vanaf 20 jaar

€ 2,50 voor deelnemers tot 20 jaar
Inschrijving sluit op 14 oktober

Uitslagen

Er wordt een individuele uitslag opgemaakt op basis van de omgerekende tijden. Daarbij wordt rekening gehouden met leeftijd, geslacht en de gelopen afstand. Daarnaast wordt een teamklassement opgesteld, waarbij de scores van de teamleden worden opgeteld.

Prijzen

Er zijn prijzen voor de eerste drie teams en ook voor het allerlaatste team. Verder zijn er individuele prijzen voor de eerste drie deelnemers in het klassement.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de wedstrijd ontstaat.