Beneluxcup

Tussenstand Beneluxcup 2017

Remco de Bruin verovert de Beneluxcup 2016. Hij blijft de nummer 1 van vorig jaar ruim voor. Peter Van Hove kampt met een vervelend ongemak waardoor voor hem het snelwandelen het komende jaar op een laag pitje komt te staan. De Nederlands kampioen Rob Tersteeg maakt een bewuste keuze ten aanzien van de wedstrijden die hij loopt en daarin passen niet alle wedstrijden waarmee punten voor dit klassement zijn te behalen. Hij neemt dan opk genoegen met een zesde plaats.

Liesbet De Smet is de winnaar in het damesklassement. Zij laat Anita Bakker, Myriam Nicolas, Muriel Oger en Annelies Sarrazin achter zich. De winnares van vorig jaar, Anne van Andel, heeft zich dit jaar veel minder op wedstrijden laten zien, wat zich vertaalt in een 23ste plaats.

Bij de jeugd is Tristan Van Hove de winnaar, op grote afstand gevolgd door Lola Gontier en door zijn broer Jasper.

Beneluxcup 2016

Beneluxcup 2015