Tussenstand snelwandelwisselbokaal

Snelwandelwisselbokaal 2018

Eindstand 2017

Voor het eerst in de geschiedenis van de snewlandelwisselbokaal eindigen twee atleten met een gelijk aantal punten (254) op de eerste plaats. Remco de Bruin gaf een jaar geleden al te kennen de bokaal na drie jaar permanent mee naar huis te nemen, maar Rick Liesting daagde hem wel uit daar alles voor te geven. De reden dat Remco op nummer één staat en Rick op twee komt doordat Remco tot de laatste wedstrijd in Amsterdam bovenaan stond.
Hub Kaenen volgt op afstand met 162 punten op de derde plaats, gevolgd door Anne van Andel als eerste vrouw met 134 punten. Bauke te Nijenhuis bezet op 82-jarige leeftijd de vijfdde plaats met 132 punten.

Bart Grootswagers legt beslag op de eerste plaats bij de jeugd. De vierjarige Marit van Bremen doet het bijzonder goed door de tweede plaats voor zich op te eisen.

Snelwandelwisselbokaal 2017

Eindstand 2016

Remco de Bruin lijkt de man to beat deze jaren. De Europees kampioen M50 laat Rick Liesting, die toch ook uitstekend presteert, zijn hielen zien. Bauke te Nijenhuis weet zich als jonge tachtiger goed op de derde plaats te positioneren. De Belgische Liesbet De Smet is de eerste dame in het klassemant en bezet de vierde plaats, gevolgd door de Nederlands kampioen Rob Tersteeg.

De eerste drie plaatsen voor de jeugdbokaal worden bezet door de gebroeders Van Hove: 1 Robin, 2 Jasper en 3 Tristan. Bart grootswagers is de nummer 4 en daarmee de eerste Nederlander op de lijst, Het eerste meisje zien we op nummer 7, de nog bijzonder jeugdige Marit van Bremen, direct gevolgde door de goed presterende Lola Gontier.

Snelwandelwisselbokaal 2016

Snelwandelwisselbokaal 2015

Snelwandelwisselbokaal 2013-2014

Snelwandelwisselbokaal 2012-2013

Snelwandelwisselbokaal 2011-2012

Met dank aan Peter Hopman voor het zorgvuldig bijhouden van alle uitslagen.

Puntenverdeling snelwandelwisselbokaal

Per wedstrijd en afstand in Nederland en aangemeld bij de Atletiekunie 2
De winnaar in zijn/haar leeftijdsklasse 3
Bij een kampioenschap krijgt de winnaar 4

Per 1 februari 2014 zijn de regels voor de jeugd bokaal aangepast.

Dit houdt in dat iedereen tot 18 jaar wordt gerekend bij de jeugd. De punten verdeling blijft het zelfde. Als afstanden voor de jeugd houden we alles tot 5 kilometer aan tot junioren C.

Voor de junioren B telt ook de 10 kilometer.

Het ploegenklassement is eenvoudig te volgen.
Een team bestaat uit drie personen in volgorde van de plaats op de individuele lijst.